woensdag 25 november 2015

Wild Florida!! Airboat Tour!

Dag 12

We zijn de dag begonnen met een bak koffie en een lekker zelfgemaakt ontbijtje. En omdat het zonnig weer was besloten we om eerst wat van de zon te genieten, na 2 uurtjes werd het toch wel bewolkt dus had Len bedacht om naar Wild Florida te gaan. Dat is een Wildlife park in Kenansville dat ligt aan Lake Cypress.
Na een Lange rit (normaal een rit van 1 uur) van 2,5 uur kwamen we toch nog bij het park aan. We werden via de tom tom nogal om gestuurd en tot overmaat van ramp moest je door een tolpoort met een sunpass!! En je voelt hem al wij hebben geen sunpass dus Een flinke omweg gemaakt!! Maar goed we waren aangekomen.
En het was zeker de moeite waard want het is een leuk park met veel dieren en je kon er een airboat tour doen maar ook een tour met een monstertruck.
Wij hebben de airboat tour gedaan en die is zeker zijn geld waard, het is een tour van 1 uur door het moeras van lake Cypress.
Kijk de foto's maar want die zeggen  genoeg.
Het was een heerlijke dag met als afsluiter een lekkere steak (voor mij) en een full baby rack voor Len.






















Een Bald eagle!!!









Len the man!!!


Ik mocht naast Mark the captain zitten!! hahaha







 er zitten daar ongeveer 12 paartjes rond dat meer!!














En omhoog met dat ding Fred Flinstone





Even tijd voor een Selfie!!


Hahahahahahaha





7 opmerkingen:

  1. Wat een super dag. Jammer van die extra lange reistijd maar voor de rest hebben jullie zo te zien een top tijd gehad. Het plezier spat van de foto's af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super dag. Jammer van die extra lange reistijd maar voor de rest hebben jullie zo te zien een top tijd gehad. Het plezier spat van de foto's af.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er super uit hoor! Wat een herrie maakt zo'n boot he.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wild Florida gaat meteen op het lijstje voor de aankomende trip ;-) . Wel jammer dat je om moest rijden, misschien de volgende keer toch de SunPass optie nemen, mij bevalt het prima en het scheelt in veel gevallen veel rijtijd als je ergens heen wil. En die airboats, blijft iedere keer weer leuk om te doen !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WoW wat een mooi park.
    Dat was de lange reis wel waard.
    Mooie foto's hoor.
    En fijn dat Jessica weer veilig thuis is.
    GenĂ­et ze

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Altijd leuk zo'n airboat ride. Hebben jullie er terug ook zo lang over gedaan? Fijn om jullie in korte broeken te zien, veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Thanks for the great post on your blog, it really gives me an insight on this topic.

    airboats tours orlando

    BeantwoordenVerwijderen