donderdag 26 november 2015

Happy Thanksgiving!!

Dag 13

Happy Thanksgiving everybody!!!!
 Als eerste wil ik iedereen bedankt voor het meelezen en voor de leuke reacties op mijn blog. Super!!!
 Ja vandaag is een feestdag in Amerika, en leuk dat wij dit een beetje konden meevieren.
Vanmorgen rond 8 uur opgestaan en op het gemak wat gerommeld. Het beloofde een lekkere dag te worden met veel zon dus na het ontbijt zijn we lekker buiten gaan liggen. Heerlijk muziekje luisteren en een beetje lezen, echt vakantie.
Zo rond een uur of 3 hadden we voor vandaag genoeg zon gezien en besloten we om een rondje Walmart te doen, we moesten nog wat laatste spulletjes kopen zoals medicijnen, vitamines enz.
Toen we in de winkel kwamen zagen we mensen opgesteld staan in de paden, wat echt een heel vreemd gezicht was  maar na een praatje met een medewerker van de Walmart begrepen we wat er aan de hand was!! Om 18.00 uur begon de Black Friday pre sale. En dat betekend dat er heel veel dure artikelen zoals tv's, spelcomputers enz met heel veel korting worden verkocht.
Er was volop politie aanwezig om de orde te bewaren.
Wij hebben onze spulletjes gekocht en zijn snel vertrokken want het werd steeds drukker!!


We hadden nu toch wel honger en we wilden een echt Thankgivingsdiner, dus op naar de Cracker Barrel,  Het was druk iedereen had hetzelfde idee als ons denk ik om vroeg te gaan eten. We hebben nog even in het winkeltje rondgekeken en wat hebben ze toch leuke dingen daar. Na 10 minuten konden we aan tafel en dat ging best snel.  We hadden Turkey,  Ham, Sweet Potato  Casserole met pecannoten, Cranberry saus, boontjes Buttermilk Biscuits en Corn Muffins en als toetje Pumpkin pie. Heel apart en erg lekker. Zeker een aanrader als je met Thanksgiving in Amerika bent.

Na het diner zijn we naar Posner Park gereden want ik wilde nog even bij Ross rondkijken. Maar Ross was gesloten vandaag, dus dan even naar de Super Target en daar was het ook megadruk, daar en ook bij The Home Depot stonden de mensen in lange rijen te wachten tot ze naar binnen konden.
Ook daar stond genoeg politie.
We zijn toen maar bij JC. Penny's naar binnen gegaan en daar werd ik helemaal hebberig want daar zit een Sephora winkel in en die hadden ook goeie deals!!! Dus ik blij (Len iets minder) en ik heb mijn slag geslagen hoor, heb wat leuke spulletjes gekocht voor de meiden.
Nu lekker op de bank en morgen maar vroeg naar de outlet aan Buena Vista voor wat extra kortingen bij Tommy Hilfiger en Aeropostale. Ben benieuwd hoe druk het dan is!! Word vervolgd!!


HONGER!!!!!

Pumpkin Pie!!


Make-up!!

Toetjes!!










15 opmerkingen:

  1. Succes morgen met de uitverkoop. Het zal wel druk worden. Nog veel plezier de laatste 2 dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw!!! Je hebt zeker een goeie slag geslagen bij Sephora. Daar worden wij vrouwen heel blij van!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt als een bus Jacqueline!! Waren ook leuke kortingen!!

      Verwijderen
  3. Heerlijke dag, en wat een fijne spullen heb je gekocht bij Sephora! Die sets zijn zo leuk. Daar hebben ze zeker goede deals, zie hier ook mails binnen komen met NL webshops die dan ook zonodig Black Friday korting willen geven, maar 20% korting word ik niet warm of koud van;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Cindy zoveel leuke sets bij Sephora en je wil niet weten hoeveel ik daar deze vakantie heb uitgegeven!!! hahahaha
      En dan die kaarsen, heb er bij the Cracker Barrel gisteren nog maar een gekocht!! Hoezo hebberig!!

      Verwijderen
  4. Ziet er gezellig uit wel druk lekker genoten en inkopen gedaan heb je nog wel plaats in de koffers
    Gr Cherry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toch nog een restaurant gevonden dat open was met thanksgiving. Ik zag vorige week overal bordjes bij restaurants dat ze gesloten zouden zijn.
    Fijn dat het zo lekker zonnig is.
    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Hannie we treffen het met het weer het is lekker zonnig geweest! Toch waren er nog wel aardig wat restaurant open hoor maar niet ons ding!! Wendy,s enz die vind ik niet zo bijzonder!!

      Verwijderen
  6. Leuk om daar met Thanksgiving te zijn.
    Het lijken net Nederlanders daar voor extra korting gaan shoppen :) we love iT..
    Goed geslaagd mooi daar de spulletjes van sephora !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha ja wij Nederlanders zijn echt hebberig, maar wij doen dat alleen in Florida!! Sephora i love it to!!

      Verwijderen
  7. Megadrukte in de SuperTarget, dat is toch wel een heel apart fenomeen want normaliter is het daar toch wel mega-rustig....

    Nog een even een Cracker Barrel dessert-tip van PenPe : probeer de volgende keer de Apple Dumplin, kost iets van $3 en je kunt hem samen 'sharen' zo groot is 'ie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om een keer thanksgiving mee te maken. Maar ik zou gek worden van al die drukte. Veel succes dan ook deze black friday met winkelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom zijn wij ook niet naar de Florida Mall gegaan want ik zit ook niet echt te wachten op die hysterische mensen, en die drukte!!

      Verwijderen